Recept: Roodbaars met bloemkool, peultjes, rode curry en zilvervliesrijst

ingrediënten per persoon: 1 roodbaarsfilet - 1/2 bloemkool in roosjes - 150 g peultjes - 100 ml kokosmelk - currypoeder - peper - zout - 1 eetlepel olijfolie - 35g zilvervliesrijst

Roodbaarsfilet op zijn vel gebakken is een zachte vis die zich uitermate leent om voor te schotelen aan de kinderen.

Blancheer de bloemkool. Blancheer de peultjes. Zet een pot water op het vuur om de zilvervliesrijst te bereiden zoals aangegeven op de verpakking. Verhit de olie in een wokpan en wok de groenten gedurende een 5-tal minuten. Voeg de kokosmelk en  curry toe en laat sudderen op een licht vuur. Bak de vis op zijn vel in een pan met antikleeflaag en kruid met peper en zout. Meng de rijst onder de groenten. Serveer de vis bij het groentenmengsel. Smakelijk!