Body Invest E-Fit Roeselare, uw persoonlijke coach bij afslanken en figuurcorrectie

Body Invest Roeselare biedt jouw een persoonlijke coach bij het streven naar jouw doel. Wil je op een verantwoorde manier afslanken of je figuur corrigeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Weinig tijd om te sporten? Met de E-Fit  bieden we jou een oplossing aan. Met slechts twee trainingen per week van 20 minuten boek je zeer mooie resultaten.

Totaalconcept om te vermageren in Roeselare

Vermageren doe je best niet alleen. De combinatie van persoonlijke voedingsaanpassingen, een beweegschema en een persoonlijke coaching is de sleutel tot succes op lange termijn. Daar zijn we bij Body Invest Roeselare van overtuigd. Een goede diëtiste en een personal trainer helpen je doorheen de moeilijke momenten. Helaas zijn er soms ook onderliggende factoren warom je niet vermagert: een slecht slaappatroon, psychologische problemen en medicatie zijn enkele voorbeelden. Ook daar rond worden geregeld activiteiten georganiseerd bij Body Invest.

Tine is erkend diëtiste en diabeteseducator met specialisaties in de nefrologie en kinderdiëtiek. Daarnaast volgde ze verschillende opleidingen rond sportbegeleiding. Tine werkte jarenlang in twee dokterspraktijken, engageerde zich voor de commissie voeding van de diabetes liga en werkte voorheen in een afslankstudio. Met Body Invest wilde ze Roeselare een praktijk bieden die alles binnen een gezonde levensstijl combineert: voeding, beweging en mentale coaching. De nadruk ligt op blijvende resultaten op lange termijn