Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen met het antwoord

Wil jij graag gezonder en fitter worden? Dan kunnen we jou zeker en vast helpen! Onze diëtiste en personal trainer zijn gespecialiseerd in het coachen bij vermageren en figuurcorrectie. Maar ook indien je graag van je cellulitis af geraakt of je huid wil verstevigen. Wellicht vind je de antwoorden op al je vragen op onze website. Zijn er toch nog bepaalde zaken niet duidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Waar is Body Invest Roeselare gelegen?

Body Invest is gelegen in de Koning Albert I Laan nummer 127, dat is de baan van de Spil. Onze buren zijn de kappers van BQte, het kapsalon met ronde vensters.

Kan je betalen met bancontact?

Onze betalingen lopen allemaal elektronisch, dit wil zeggen dat wij geen cash aanvaarden. Betalen kan via Payconiq, de bankapp of per overschrijving gebeuren.

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja, je kan langs de Koning Albert I Laan parkeren. Vergeet wel je parkeerschijf niet te leggen.

Kan je per beurt betalen?

Neen. Op één beurt kan je geen progressie boeken, vandaar dat je enkel eenmalig een proefsessie kan doen. Nadien werken we met een 10-beurtenkaart; 20-beurtenkaart of een jaarabonnementje.

Ik heb last van cellulitis, kunnen jullie mij helpen?

Ja. Sporten is sowieso belangrijk bij de strijd tegen cellulitis. Met de E-Fit kunnen we speciale impulsen sturen naar de verschillende weefsels zodat je reeds na 5 beurten een opmerkelijke verbetering waarneemt.

Ik wil geen dieet volgen, kan ik bij jullie terecht om te sporten?

Ja, je kiest zelf wat je wel of niet wil doen bij ons. We stellen een programma samen naar jouw wensen.

Wat met ziekte of blessure tijdens mijn abonnement?

Wist je dat er weinig blessures zijn waarmee je niet kan komen? Wij zoeken steeds naar een oplossing zodat je (aangepast) kan blijven sporten. Indien je toch omwille van medische redenen tijdelijk niet kan komen, dient u hiervan bewijs voor te leggen in de vorm van een doktersattest. Uw abonnement wordt bevroren vanaf het moment dat het doktersattest ingeleverd wordt; dit kan ingescand gemaild worden. 

Hoe lang is een beurtenkaart geldig?

Een beurtenkaart is nog 1 jaar geldig na het laatst gebruikte beurtje.

Wat is het ondernemingsnummer van Body Invest?

0646.737.701