E-Fit = figuurcorrectie en afslanken in 20 minuten
Diëtiste Tine begeleidt je bij jouw voedingsplan


Body Invest Roeselare, de fitness waar elke klant persoonlijk advies krijgt

Welkom bij Body Invest Roeselare, de fitness waar elke klant een persoonlijk voedings- en trainingsschema krijgt. Je kan er terecht voor personal training, elektrofitness met de E-Fit, voedingsadvies van een erkende diëtiste én trajecten rond vermageren en emo-eten.

Voedingsadvies bij afslanken en emo-eten

Als diëtiste ben ik gespecialiseerd in het behandelen van overgewicht, diabetes en emotioneel eten.

Kan je jouw eetgewoonten moeilijk beheersen wanneer je het moeilijk hebt of stress ervaart? Betrap je jezelf er op dat je stiekem in de berging snoept? Neem je geregeld snoep mee uit de winkel en is deze reeds opgegeten in de auto? Je bent helemaal niet alleen! Heel veel mensen herkennen zich in deze situaties. Zo lang je niet werk rond het emotionele eten heeft diëten geen zin. Daarom werken we met een aangepast programma voor emo-eters; deze aanpak is uniek in de streek en helpt je beter dan eender welk dieet.

Boek nu je intakegesprek.

Wat na postnatale kine?

Je hebt onlangs een kindje op de wereld gezet? Proficiat! Hoe langer je wacht om de zwangerschapskilo'tjes er af te werken, des te moeilijker het wordt. Heb je het er niet voor over om je kindje achter te laten om te sporten? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Tijdens een E-Fit sessie is je kindje gewoon welkom, de ruimte wordt voor jullie samen gereserveerd dus je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen. Is je kindje onrustig en wil je het troosten, dan betrekken we het in de training. Meer info vind je hier. Contacteer ons voor meer info.

Lees meer

E-Fit met persoonlijke begeleiding ideaal bij rugpijn

Zou je graag sporten, maar houdt je rug- of nekpijn je tegen? Sporten met electrofitness betekent pijnvrij bewegen! Elke oefening wordt zodanig aangepast dat je geen hinder ervaart. Ondanks de lichte training zal je toch de gewenste resultaten bereiken door het effect van de E-Fit. In een training van 20 minuten zorgt het pak dat je spieren 36 000 keer samen trekken; en dat zonder belasting van rug en gewrichten! Je mag reeds een aanzienlijke verbetering van je klachten verwachten na één maand. Benieuwd? Boek hier je proefsessie en ervaar dat sporten ook aangenaam kan zijn.

Lees meer