Lukt het jou niet meer om af te vallen?

Wat je moet doen wanneer intensief sporten en gezond eten onvoldoende blijkt om af te vallen.

Uit onderzoek blijkt dat iemand die de C9 volgt, geen spiermassa verliest en gemiddeld 1,9kg vet verliest tijdens de 9 dagen. Ook nadien blijft het gewichtsverlies verder gaan. Men voelt zich fitter en neemt een plattere buik waar. De C9 is dus een ideale start naar je summerbody!

 

Hardnekkig sporten, gezonder eten en geen resultaat. In het begin ging alles vlot, de kilo's vlogen er af, maar nu. Je doet superhard je best en tóch wil er geen grammetje vet meer af. Herkenbaar? Lees dan zeker verder en ontdek wat je er aan kan veranderen!

Dat we vetcellen en afvalstoffen in ruil krijgen voor heerlijk, vettig en ongezond voedsel hoef ik jullie al lang niet meer uit te leggen. Gelukkig weten we ook dat er superlekkere gerechtjes bestaan met verfrissende, gevarieerde en gezonde ingrediënten. Wanneer je overschakelt naar deze betere manier van leven, vermindert de aanvoer van toxische stoffen drastisch. Maar bon, de gifstoffen zijn ondertussen opgeslaan in de vetcellen en moeten er weg. Een goede portie sporten met E-Fit zorgt ervoor dat je vet/afvalverbranding in actie schiet tijdens de sessie en nog zeker 24 tot 48 uur blijft verder werken als je een koolhydraatarme maaltijd nuttigt na de training. Resultaat? Je vet vermindert en de gifstoffen circuleren vrij in je bloedbaan. Gelukkig beschikt ons lichaam over een superlever, twee hardwerkende nieren en een zee aan bloed- en lymfevaten die er alles aan doen om de afvalstoffen weg te werken. Van hard werken is nog niemand dood gegaan zeggen ze wel eens, maar je wordt er wel moe van. Je lichaam wordt moe en heeft geen energie meer over, daarom gaat je lichaam in ‘spaarmodus’. Dit wil zeggen dat je lichaam zo weinig mogelijk energie zal verbranden, je gewicht blijft dus stabiel. Je lichaam geeft namelijk altijd voorrang aan het verwijderen van giftige stoffen. Door een cleansing te volgen kan je een deel van het werk van je lichaam overnemen waardoor er nog energie over blijft om je verbranding op peil te houden en dus af te slanken. Bovendien werkt zo'n reiniging als eeen reset voor je lichaam. Ideaal om je stoelgang te verbeteren en om komaf te maken met je suikerverslaving.