Dietiste & sanacoach
"Lekker eten is minstens even belangrijk als gezond eten."

Op zoek naar een diëtiste in Roeselare? Tine is jouw ideale partner om te vermageren!

Je wil afslanken en bent op zoek naar de geschikte diëtist om je bij te staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een bakkerij naast de deur, werken in ploegen, de mand met chocolaatjes op het werk, zakenlunches,... iedereen kan voor zichzelf zeker één item vinden die op de één of andere manier invloed heeft op je eetgewoonten. Daarom is een uitgebreid intakegesprek het begin van een geslaagde coaching. Een goed inzicht in het wat, waar, wanneer en waarom van jouw eetpatroon geeft  mij de mogelijkheid persoonlijk te werken. Tijdens het eerste gesprek worden ook enkele medische gegevens nagevraagd, indien mogelijk vraag ik de resultaten van het laatste bloedonderzoek mee te nemen. Nadat we samen deze punten overlopen hebben, geef ik je enkele tips. Uit deze tips kies je zelf één of meerdere werkpunt(en). Je bepaalt dus zelf wat en hoe je wenst te veranderen.

Tijdens de opvolgconsulten overlopen we de moeilijke momenten, maar ook de momenten wanneer je trots was op jezelf, je wordt gewogen en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen. Elke sessie wordt een thema besproken zodat je zelfstandig en goed geïnformeerd een gezonder leven tegemoet kunt gaan. Recepten stimuleren je om nieuwe dingen te proberen zodat je nieuwe voedingspatroon niet saai en eentonig wordt. Vraag hier je eerste afspraak aan.

Afslanken met de E-Fit zorgt voor snellere resultaten

Om gewicht te verliezen en je gewichtsverlies te behouden is het belangrijk om zowel je voedingspatroon aan te passen als te sporten. Trainen met de E-Fit zorgt voor snellere resultaten én werkt tijdsbesparend, want één training duurt slechts 20 minuten. Meer info over de E-Fit vind je hier.

Groepstraject

Wil je graag de expertise van een diëtist gecombineerd met de motiverende kracht van lotgenoten? Dan is een groepstraject waar jij naar op zoek bent. Je vindt hier meer informatie.Is er terugbetaling via de mutualiteit mogelijk?

Ja. Op de website van je mutualiteit vind je hiervoor een documentje terug.

Hoeveel kost een consultatie bij de diëtiste?

Het eerste gesprek kost 60 EUR, een tweede 45 en een opvolg 30.

Hoe lang duurt een consultatie bij de diëtiste?

Een intakegesprek duurt één tot anderhalf uur. De opvolggesprekken duren telkens 20 tot 30 minuten afhankelijk van het aantal vragen.