Sporten in tijden van corona: wat kan er nog?

Grote fitnesscentra zijn gesloten, en E-Fit is ook niet meer mogelijk.

Vrijdag de 13e was er eentje om niet gauw te vergeten. Het land stond/staat even op z'n kop. De overheid trof maatregelen om het corona virus in te perken. De communicatie was kort en duidelijk. Of niet? Het leek er op alsof elke beroepsfederatie naar achterpoortjes zocht en deze ook leek gevonden te hebben. Overal verschenen verschillende interpretaties van de getroffen maatregelen. Het resultaat? Vele valse mededelingen werden de wereld in gestuurd. Sportclubs vallen niet onder de maatregelen, doe maar gewoon verder. Even later: we vallen er toch onder, maar we moeten in het weekend wel sluiten. Weer enkele uren later: kappers mogen werken in het weekend, dus wij ook. En zo bleven de medelingen maar wijzigen.

Ik heb gewacht op een bericht van het FOD zelf. En wat ben ik blij dat ik maar één, juiste mededeling hoef te doen ;-). Concreet is er dus beslist dat Body Invest ook moet sluiten. Hopelijk tot snel!

 

De voorwaarden

De voorwaarden om open te blijven op weekdagen vragen ook een verantwoordelijkheid van jou als klant:

  • iedere klant moet zijn/haar handen wassen bij het betreden van de zaak; er is een lavabo met zeep in het toilet & in de eerste kleedruimte
  • iedere klant neemt een eigen, vers gewassen handdoek mee om op te liggen
  • alle sportmateriaal wordt na elk gebruik ontsmet (door mij)
  • iedere klant wast zijn E-Fit-pakje na elk gebruik
  • wie ziek is of in contact is met iemand die ziek is MOET thuis blijven
  • wie uit het buitenland komt mag twee weken niet komen sporten

Abonnementen worden verlengd indien nodig.

 Waarom wij open en grote centra sluiten

In de fitness kan iedereen vrij binnen en buiten. Bij Body Invest gaan we zeer persoonlijk en steeds op afspraak te werk. Er kunnen maximaal 2 personen tegelijk sporten waarbij de onderlinge afstand groot genoeg is. Doordat we zeer kleinschalig werken, kunnen we de bovenstaande maatregelen gemakkelijk controleren en uitvoeren. 

Om klanten van grote centra tegemoet te komen, bieden we uitzonderlijk losse beurten aan. Let wel: de plaatsjes zijn beperkt. Op die manier vallen jullie niet zonder sport en kan je gewoon terug naar jouw vertrouwde fitness op het moment dat zij de deuren terug openen. Stuur ons een mailtje voor een afspraak.

 

Vervolg...

Ondertussen hebben wij zelf de deuren gesloten omdat we jullie niet meer konden garanderen dat je virusvrij trainde bij ons. Julllie deden je best om de voorzorgsmaatregelen toe te passen, maar het bleek toch een hele opgave voor sommigen. Gelukkig hebben we een oplossing bedacht. E-Fit leden kunnen gratis toegang krijgen tot onze facebook groep met motivatie, receptideeën en live trainingen voor thuis. Ben je geen actief lid? Stuur ons een mailtje en informeer hoe je toch lid kan worden van de groep.