Cellulitis behandeling

Slechts 5% van de vrouwen heeft géén sinaasappelhuid.

Slechts 5% van de dames blijft gespaard van de zogenaamde sinaasappelhuid. Cellulite vindt zijn oorzaak in het bindweefsel dat zich net onder de huid bevindt. Mannen hebben een dikkere huid en hun bindweefsel wordt kriskrasgewijs aan de spierlaag vast gehecht. Bij vrouwen verloopt de hechting op willekeurige plaatsen recht naar beneden aan de spieren. Dit in combinatie met een dunnere huidlaag vertaalt zich in cellulitis. De ideale cellulitis behandeling richt zich dus zowel op het bindweefsel, de spieren als de huid.

1. Doe je huid stralen

Een doffe huid is een teken van tekorten. Als je lichaam niet alle nodige voedingsstoffen binnen krijgt, dan kan het ook onmogelijk zichzelf verzorgen. Drink dagelijks anderhalve liter water, eet een handpalm ongezouten noten, varieer dagelijks met verschillende fruit- en groentesoorten, start met sporten en stop met roken. Je zal zien dat je huid er na 10 dagen al veel beter uitziet!

2. Verstevig je bindweefsel en spieren

Strakke spieren en een stevig bindweefsel houden de huid beter 'op zijn plaats' en voorkomen zo de typische bultjes. Sporten met de E-Fit geeft je in 20 minuten hetzelfde resultaat als 90 minuten zwoegen in de fitness, dit kan tellen als spierversteviging. Bovendien worden de impulsen aangepast zodat deze niet alleen de spieren, maar ook het bindweefsel gaan verstevigen.

3. Stimuleer je bloedcirculatie

E-Fit bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel, dit zorgt ervoor dat de bloed- en lymfecirculatie verbeterd wordt. Uw lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd. Vooraleer we starten met een E-Fitsessie worden de probleemzones ingemasseerd met een bloedcirculatie-stimulerende gel zodat je nóg sneller af geraakt van jouw sinaasappelhuid.

Wil je deze cellulitis behandeling graag eens uittesten? Boek nu jouw intensieve kuur van 3 maanden en geniet van 50% korting (codewoord:CELLULITIS - geldig tot en met 30/11/2017).